DOBRODOŠLI na prenovljenih Oglasi.si!

Oddaj oglas

Politika zasebnosti

Varovanje osebnih podatkov

Zaščita osebnih podatkov naših uporabnikov je področje, ki ga upravljamo z najvišjo stopnjo skrbnosti. Odgovorna oseba portala Oglasi.si, Elektro-ton d.o.o., Meljska cesta 1, 2000 Maribor, ravna skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov Ur. l. RS, št. 94/07 s spremembami in Splošno uredbo EU o varstvu podatkov 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES.

1.

Namen obdelave osebnih podatkov

Oglasi.si osebne podatke uporabnika zbira in obdeluje na podlagi:

  • Uporabnikove izrecne privolitve za namen nudenja storitev na spletni strani (npr. objava oglasa, podpora uporabniku ter komuniciranje oz. informiranje preko različnih komunikacijskih kanalov, vzpostavitev kontakta med prodajalcem in kupcem, hranjenje priljubljenih oglasov uporabnika, prikaz vsebin in oglasnih sporočil uporabnikom spletnega mesta).
  • na podlagi svojih zakonitih interesov za potrebe poslovanja Oglasi.si (delovanja spletne strani, zagotavljanja storitev uporabnikom na spletnem mestu, pomoč in podpora uporabnikom, izboljšanje uporabniške izkušnje).
  • obveznosti, določenih v zakonu (npr. kadar je ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Oglasi.si).

Uporabniki spletnega mesta dovoljujejo uporabo in obdelavo osebnih podatkov na podlagi osebne privolitve, na način, da ob registraciji oz. ob prvem vpisu v uporabniški račun obkljukajo dovoljenje, da se lahko osebni podatki uporabljajo na način in za namene, kot je navedeno zgoraj.

2.

Osebni podatki uporabnika, ki se obdelujejo

  • ime in priimek oz. uradni naziv
  • naslov in kraj bivanja
  • kontaktne podatke (telefonska številka in naslov elektronske pošte)
  • dostopno geslo
  • IP naslov iz katerega uporabnik odda oglas na strani www.oglasi.si ter
  • ostale podatke, ki jih kot uporabnik vnesete v obrazce na portalu Oglasi.si
3.

Obdobje hranme osebnih podatkov

Osebni podatki uporabnikov se hranijo 12 mesecev od zadnje prijave uporabnika v sistem oz. za čas, kot to zahtevajo naše zakonske dolžnosti.

4.

Omejitev odgovornosti upravljalca

Oglasi.si za točnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki ne odgovarja. Prav tako do osebnih podatkov, ki si jih neposredno izmenjajo uporabniki spletne strani (npr. prodajalec in kupec) ne dostopa in zanje ne odgovarja.

Upravljlec in odgovorna oseba se zavezujeta osebne podatke vselej varovati z izredno skrbnostjo ter skladno z veljavnimi predpisi v Republiki Sloveniji s področja varstva osebnih podatkov. Obdelavo podatkov izvajajo le za to pooblaščene osebe. Upravljalec podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam.

5.

Varnost

Pri vnosu podatkov na spletni platformi Oglasi.si uporabljamo standardno varnostno tehnologijo SSL (Secure Socets Layer), ki zagotavlja varnost pretoka spletnih podatkov. Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki oddajajo oglase iz spletnega mesta.

V kolikor imate dodatna vprašanja glede varovanja osebnih podatkov se lahko obrnete na elektronski naslov info@oglasi.si.

Datum zadnje spremembe: 07.02.2023

Piškotki

Spletna stran Oglasi.si vsebuje piškotke. S piškotki zagotavljamo, da naše spletno mesto deluje pravilno, z njimi prilagajamo vsebino in oglase ter analiziramo obisk spletne strani.

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku in ni škodljiv. Pridobljene informacije in podatke skrbno varujemo ter jih uporabljamo izključno za potrebe zagotavljanja spletne storitve, interno analizo uporabe portala, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Za uporabnika spletne platforme Oglasi.si to pomeni, da mu omogočimo učinkovito spletno storitev z vsemi funkcionalnostmi in prijetnejšo uporabniško izkušnjo ( npr. shranjevanje priljubljenih oglasov ali možnost, da vam ob naslednjem obisku pri prijavi ni potrebno vnašati istih podatkov).

1.

Soglasje za uporabo piškotkov in upravljanje piškotkov

Ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi, odločate sami. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku. Vaše dovoljenje velja za sledeče domene: www.oglasi.si.

Če piškotke zavrnete ali izklopite, portal ne bo deloval optimalno in nekatere funkcionalnosti ne bodo omogočene. Tudi pri izklopu vseh piškotkov bo brskalnik še vedno pridobival določene informacije, ki so potrebne za osnovno delovanje spletnega mesta.

2.

Seznam piškotkov

Nujno potrebni piškotki

Nujni piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo pravilno delovanje strani oz. osnovne funkcije, kot so pomikanje po strani in dostop do zaščitenih delov spletne strani. Portal brez teh piškotkov ne deluje pravilno.

Piškotki za boljše delovanje spletne strani in statistični piškotki

Piškotki za boljše delovanje pomagajo, da lahko uporabniki izkusite spletno stran z vsemi delujočimi funkcionalnostmi. Tovrstni piškotki hkrati omogočajo prikazovanje ustreznih oglasov za posameznega uporabnika ter boljšo uporabniško izkušnjo v različnih brskalnikih. Statistični piškotki nam pomagajo razumeti, kako uporabniki spletno stran uporabljajo, na način, da anonimno zbirajo in javljajo informacije. Na podlagi slednjega lahko posodabljamo in zagotavljamo učinkovito spletno stran.

Imate dodatno vprašanje?
041 886 000

PON - PET: 8:00 - 14:00

info@oglasi.si

VSAK DAN: 00:00 - 24:00

Želite oddati nov oglas?

Oddaj oglas

Uporaba piškotkov na Oglasi.si

To spletno mesto uporablja piškotke. Če se z uporabo strinjate nadaljujte brskanje s klikom na gumb “Dovoli”. V kolikor nadaljujete z ogledom spletnega mesta bodo nastavljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta.

Dovoli piškotke