DOBRODOŠLI na prenovljenih Oglasi.si!

Z veseljem vam ponujamo novo izkušnjo brskanja malih oglasov. Kljub skrbnim pripravam se lahko zgodi, da posamezne funkcionalnosti še niso povsem delujoče.

Oddaj oglas
Prodam 893 €

PROTIVLOMNA vrata za stanovanja

Podrobnejši opis

Protivlomna vrata za hiše in stanovanja DELTA Poskrbite za svojo varnost in varnost svojega premoženja in preprečite možnost vloma v svoje stanovanje ali hišo. Svoj dom ali hišo zavarujte s protivlomnimi vrati DELTA. Z njimi boste najbolje poskrbeli za učinkovito zaščito vašega doma in vaših najbližnjih, saj so najbolj učinkovit način preprečevanja vlomov, toplo pa jih priporoča tudi policija. Zakaj prav protivlomna vrata DELTA? Delta je največji proizvajalec varnostnih in protivlomnih vrat in varnostnih sistemov v Evropi. Nudimo visoko varnost in kakovost po EU standarih od 2. do 4. varnostnega razreda po ENV 1627:2012 Z Delta vrati Vam zagotavljamo popolno varnost vašega doma. Nudimo odlično zvočno in toplotno zaščito. V ceni je vključen DDV, demontaža, montaža, zaključevanje, odvoz.

Lokacija oglasa

Sorodni oglasi

Uporaba piškotkov na Oglasi.si

To spletno mesto uporablja piškotke. Če se z uporabo strinjate nadaljujte brskanje s klikom na gumb “Dovoli”. V kolikor nadaljujete z ogledom spletnega mesta bodo nastavljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta.

Dovoli piškotke