DOBRODOŠLI na prenovljenih Oglasi.si!

Z veseljem vam ponujamo novo izkušnjo brskanja malih oglasov. Kljub skrbnim pripravam se lahko zgodi, da posamezne funkcionalnosti še niso povsem delujoče.

Oddaj oglas
Prodam 315 €

Vrhunski IR grelni paneli S BASIC za velike prihranke!

Podrobnejši opis

Paneli serije S BASIC ELEGANT so izdelani za namestitev na steno brez dodatnih naprav za nadzor in reguliranje. Paneli te serije so opremljeni s stikalom ON/OFF, ki omogoča preprost nadzor panela. Grelne panele serije S BASIC ELEGANT odlikuje eleganca in preprostost. IR paneli imajo iz sprednje grelne strani kaljeno steklo, debeline 4 mmm. Grelno telo panela je narejeno iz unikatnega silicijevega jedra, razvitega in izdelanega v nemčiji, z življenjsko dobo 30 let! Karakteristike ogrevalnih panelov S BASIC ELEGANT: http://www.eusiba.com/grelni_paneli_s_basic_elegant_black.ph... Prednosti IR ogrevalnih panelov FIRST HEATING: - Cenovno ugodne cene in veliki prihranki energije, - varna in neslišna tehnologija brez potrebnega vzdrževanja, - enostavna namestitev brez večjih posegov in dodatnih stroškov, - brez kotlovnice, dimnika, toplovodnih instalacij in dragih popravil, - preprečuje nastajanje vlage in plesni v prostoru, - ekološko prijazen izdelek, brez CO2 - preprost nadzor in prostorska prilagodljivost, - prilagodljiva in moderna oblika, - ne povzroča kroženja prahu, kar bodo cenili alergiki, - CE oznaka in ES izjava o skladnosti, - Slovenska navodila in 5 let garancije! PREGLED MODELOV: moč / dimenzija /velikost ogrevalnega prostora/cena z 10% popustom! 330W / 60×60×2,3 cm /do 7 m2 / 315,00 € brez DDV 500W / 90×60×2,3 cm / do 10 m2 / 375,00 € brez DDV 660W / 120×60×2,3 cm / do 13 m2 / 444,00 € brez DDV Investicija v IR panele S BASIC ELEGANT vključuje: - strokovno svetovanje in - pritrdilni material Ne zamudite izjemno ugodnih cen na vrhunske IR panele First Heating v mesecu Marcu !! Zaradi inovativne tehnologije izdelave, ki vam zagotavlja zdravo, varno, zanesljivo in najceneje ogrevanje, smo v švici izbira št.1! POVEZAVA: http://www.infrarotheizung-shop.ch/ Za dodatne informacije prosimo obiščite našo spletno stran: http://www.eusiba.com ali nas pokličete na info 031/306-801, kjer vam bomo prijazno svetovali! Vabljeni v razstavni salon IR panelov First Heating!

Lokacija oglasa

Uporaba piškotkov na Oglasi.si

To spletno mesto uporablja piškotke. Če se z uporabo strinjate nadaljujte brskanje s klikom na gumb “Dovoli”. V kolikor nadaljujete z ogledom spletnega mesta bodo nastavljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta.

Dovoli piškotke