DOBRODOŠLI na prenovljenih Oglasi.si!

Z veseljem vam ponujamo novo izkušnjo brskanja malih oglasov. Kljub skrbnim pripravam se lahko zgodi, da posamezne funkcionalnosti še niso povsem delujoče.

Oddaj oglas
Prodam 1.553 €

Vrhunski kamin na drva Jydepejsen, model SENZA

Podrobnejši opis

Senza je kamin za uporabnike z nižjimi ogrevalnimi potrebami, primerna je za nizkoenergetske hiše, manjše sobe ali vikend hiške. Model senza ima lito železna vrata, ki pokrivajo celotno sprednjo stran, ter so opremljena z samozapornim mehanizem. Senza je na voljo v dveh različicah, z ali brez stranskih stekel. Model s stranskima stekloma omogoča da uživate v ognju iz treh strani v prostoru. Vrhunske prednosti Danskih kaminov Jydepejsen -Unikatni nadzor zraka, DuplicAir, ki zagotavlja optimalno izgorevanje. -Visoko temperaturno izgorevanje, les izgori z minimalno količino pepela 5g/kg. -Inovativnost in dizajn -Visoko kakovostni materiali, steklo je odporno do 1100 C in vermikulitne plošče do 1300 C. -5 let garancijskega roka -15 let garancije na dobavo nadomestnih delov Tehnične karakteristike si lahko ogledate na povezavi: http://www.jydepejsen.si/senza.php -Ogrevalna površina: do 100 m2 -Razpon moči: 3-5 kW -Emisija CO pri 13% O2: 0,07% -Emisija prahu pri 13% O2: 7 mg Cena ne vključuje DDV! Delovanje kamina si lahko ogledate na povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=8HiRw65qCkA DARILO: http://www.youtube.com/watch?v=iJhe14LOn7k V mesecu Marcu Vam izvedemo dostavo in montažo kamina BREZPLAČNO ! Ali pa Vam priznamo izjemen 15% popust na visoko kakovostne kamine Jydepejsen!! V kolikor boste ob nakupu kamina Jydepejsen potrebovali dimniški sistem, vam priznamo promocijski popust na dimniške sisteme Beckmann in sicer: 50% popust na troslojni dimniški sistem KB DESIGN 25% popust na lahki dimniški sistem Beckmann in 40% popust na enoslojni sanacijski dimniški sistem KB Beckmann!! Za dodatna pojasnila prosimo obiščite www.jydepejsen.si Ali nas prosimo pokličite na info 031/306-801 Vabljeni v Jydepejsenov razstavni salon visoko kakovostnih kaminov Jydepejsen!

Lokacija oglasa

Sorodni oglasi

Uporaba piškotkov na Oglasi.si

To spletno mesto uporablja piškotke. Če se z uporabo strinjate nadaljujte brskanje s klikom na gumb “Dovoli”. V kolikor nadaljujete z ogledom spletnega mesta bodo nastavljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta.

Dovoli piškotke