DOBRODOŠLI na prenovljenih Oglasi.si!

Z veseljem vam ponujamo novo izkušnjo brskanja malih oglasov. Kljub skrbnim pripravam se lahko zgodi, da posamezne funkcionalnosti še niso povsem delujoče.

Oddaj oglas
Nudim

KOLESARJENJE PO FRANCOSKEM PODEŽELJU

Podrobnejši opis

KOLESARSKO POTOVANJE PO FRANCOSKEM PODEŽELJU april - september Področje reke Loir, je eden najbolj romantičnih delov Francije. Odlično speljane kolesarske poti so primerne tako za individualno, kot skupinsko kolesarjenje, za kolesarje z več ali manj vzdržljivosti. Dolina gradov in prelepih naravnih pejsažev je tudi znamenita vinorodna pokrajina, ki ponuja vrhunsko vinsko kulturo in očara z izbrano gostinsko ponudbo. To je dežela odprtih vrat, gostoljubnih ljudi in nepozabnih doživetij. Do začetne točke potujete sami - z avtom, vlakom ali letalom do Pariza, nato z vlakom TGV v Le Mans in naprej po začrtani poti. Program na www.chebulint.si

Lokacija oglasa

Uporaba piškotkov na Oglasi.si

To spletno mesto uporablja piškotke. Če se z uporabo strinjate nadaljujte brskanje s klikom na gumb “Dovoli”. V kolikor nadaljujete z ogledom spletnega mesta bodo nastavljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta.

Dovoli piškotke