DOBRODOŠLI na prenovljenih Oglasi.si!

Z veseljem vam ponujamo novo izkušnjo brskanja malih oglasov. Kljub skrbnim pripravam se lahko zgodi, da posamezne funkcionalnosti še niso povsem delujoče.

Oddaj oglas
Prodam 64.99 €

id190 NAPIHLJIV STOL FF Hot Seat

Podrobnejši opis

Zajahajte vroči sedež užitkov, ki vas bo popeljal v ekstazo.   Napihljivi stol FF Hot Seat ima na sredini zasidran trd vibracijski penis, ki si ga lahko privoščite v poljubnem položaju. Ventil za zračno tesnjenje vam omogoča zelo enostavno in hitro polnjenje sedeža kadarkoli si ga zaželite. Prav tako enostavno je tudi spuščanje zraka. Pri straneh ima sedež dva ročaja, ki prinašata dodatno stabilnost med uporabo. Vroč sedež položite na ravno površino, izberite poljubne vibracije in zajahajte v strastno doživetje brez primere. Ko si zaželite trdnega korenjaka, ste le en korak stran od njega. Napihljivi sedež je odlični pripomoček, ki si ga lahko privoščite takrat, ko potrebujete še bolj naravne in stimulativne odnose. S pomočjo daljinskega upravljalnika lahko med odnosi upravljate njegove vibracije, vse od nežnih do močnih. Na sredini sedeža je namreč postavljen realističen črn vibrator z zavidljivimi centimetri.  Izdelek ima ventil za zračno tesnenje, ki omogoča hitro dodajanje zraka. Izdelek se tako zelo hitro napihne. Ko se zabava konča pa stisnite ventil, da sprosti zrak in v trenutku lahko diskretno pospravite svoj sedež.Za več informacij ali nakup izdelka kliknite tukaj!

Lokacija oglasa

Uporaba piškotkov na Oglasi.si

To spletno mesto uporablja piškotke. Če se z uporabo strinjate nadaljujte brskanje s klikom na gumb “Dovoli”. V kolikor nadaljujete z ogledom spletnega mesta bodo nastavljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta.

Dovoli piškotke